x

pobijesnila u emisiji zbog priča da je s asminom bila zbog para

Ne trebaju mi njegove pare, mogu da ga kupim sa sve gaćama: Stanija otkrila da godišnje zarađuje 100.000 dolara!

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević je u emisiji "Ami g šou" prvi put javno govorila o vezi sa kontroverznim milionerom Asminom Durdžićem.

Nakon drame koja je zadesila, kada je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić ušla u "Elitu" i objelodanila da je milioner prevario sa Stanijom, Dobrojevićeva je ostala u šoku i donijela odluku da raskine sa njim.

Stanija je u bijesu izjavila da joj njegov novac ne treba i da je od njega samo željela ljubav i pažnju.


- Stvarno me je muški osvajao. Mi u Majamiju imamo i naš dom, uzeli smo stan. Ja sam njegove upoznala preko video poziva, divni, srčani ljudi kakve ja volim. Ne znam šta me je snašlo, bila sam na sedmom nebu i prije par dana me je sve pokosilo. Ovo neka bude test odnosa i naše ljubavi, ako je ljubav prava... Ja ne znam više u šta da vjerujem, u toj prepisci mi je ispalo da je on kao frajer, baja njoj piše, a ovamo je sa mnom. Imam mnogo lijep život i ne treba mi niko takav da bih bila srećna, meni treba da me neko voli i poštuje, ja njih sve sa gaćam mogu da kupim, a ona priča o nekim torbicama - rekla je Stanija i dodala:


- Mene je sramota sa kim je on bio i nekih njegovih izjava. Za mene neko da priča da sam sa nekim zbog para, u autu su mi takse koje sam platila jer sam zaradila preko 100.000, imam crno na bijelo, od moje firme. Sve te starlete i sponzoruše, taj imidž da idete za torbice i putovanja, meni to ne treba. Ja sam samo tražila da bude iskren, vrijeme neka pokaže ko je tu čist, a ko nije. Moja familija danima čita ovo da sam rasturačica, toliko sam bijesna da bih se sada svađala sa svima njima - ispričala je u dahu Stanija Dobrojević.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.