x

Nemanja Tošić ne prestaje da se blamira: Anabela ga pokopala nakon što je izjavio kako Lunini roditelji podržavaju njihovu vezu! (FOTO)

Nemanja Tošić nakon direktne diskvalifikacije koju je zaradio nakon kršenja osnovnih pravila borakva u "Zadruzi 2" očajnički pokušava da izbije u prvi plan govoreći kako je u redovnom kontaktu sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani u koju se zaljubio tokom boravka u Bijeloj kući.

Ovom bivšem zadrugaru najviše su u sjećanju ostali intimni dijelovi tijela Lune Đogani za koje tvrdi da mu sada nedostaju, a pored toga je istakao da mu fali i blogerkin glas, kosa, dodir i pogled.


Kada je čula kako se Nemanja Tošić hvali da je u redovnom kontaktu sa njom, Anabela Atijas je odlučila da demantuje navode bivšeg fudbalera koji je u svojim izjavama pričao i kako pjevačica i Gagi Đogani podržavaju njegovu i Luninu ljubav.


- Laž! Niti se čujemo bilo s kim, niti podržavamo nešto što ne postoji. Ovo prelazi granice - napisala je Anabela Atijas i time stavila tačku na sva nagađanja i priče.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.