x

Neno Murić otvorio ljetnu sezonu Akademije: Spremite se za najuzbudljivije provode! (GALERIJA)

Caffe Bar Akademija u Lukavici je ovoga petka, 7. juna otvorila ljetnu sezonu i to nezaboravnim provodom uz Nenu Murića. Nema sumnje kako vas upravo ovdje ubuduće očekuju najuzavrelije žurke o kojima će se prepričavati dugo vremena. Inače, riječ je o nekadašnjem Caffe Clubu Roma, tako da je lokacija dobro poznata. 

Caffe Bar Akademija

Ulica Vojvode Radomira Putnika

Caffe Bar Akademija u Lukavica pretenduje da bude jedno od glavnih mjesta za izlazak ove sezone. To se pokazalo i sinoćnjim otvorenjem ljetne bašte. Sva mjesta su bila ispunjena, a krcato na samom otvorenju znači samo jedno - najbolje zabave su tek pred nama. Caffe Bar Akademija uistinu ulaže u to da svi gosti budu zadovoljni, a mnoštvo dobrih evenata je svakako put do toga. 


Iskusni majstor dobre zabave Neno Murić je bio pun pogodak za otvorenje ljetne sezone. Poznat kao neko o čijim žurkama se danima priča, Neno se potrudio da ovo veče ostane upamćeno dugo vremena. Atmosfera koju je napravio je bila dovedena do najveće tačke usijanja. Posjetioci Akademije su zajedno sa pjevačem pjevali do kasno u noć, a takva navala dobre energije se rijetko gdje pamti. Vi svakako ne propustite biti dio ubjedljivo najboljih zabava ovoga ljeta i svi trk u Akademiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.