x

Nisam htio Brenu i Bobu na svojoj promociji: Stefan nije zvao roditelje na svoj važan dan!

Mladi pjevač Stefan Živojinović napravio je juče promociju nove pjesme "Od večeri do jutra" u restoranu kod svoje snajke Aleksandre Prijović, ali nije pozvao svoje roditelje jer bi mu oni, kako kaže, ukrali svu pažnju!

Naime, Brenin i Bobin nasljednik je u prijatnom ambijentu ugostio sedmu silu i brojne prijatelje, a za Srpski telegraf je otkrio da je roditeljima jasno stavio do znanja da ih ne želi na promociji i da će sa njima privatno da proslavi još jedan uspjeh na poslovnom planu.

- Znao sam da će me svi pitati gdje su Brena i Boba, ali ja ih nisam danas htio na svojoj promociji. Znao sam da bi mi ukrali svu pažnju da su se pojavili, a neću da mi pjesma bude u drugom planu. Htio sam da fokus bude samo na mom spotu, tako da svi mogu da pogledaju i kakav smo to spot pripremili. Roditelji su, naravno, htjeli da dođu, ali sam im na vrijeme rekao da se ne spremaju i da ih neću na promociji - rekao je Stefan i dodao:


- Sa svojim najbližima ću naravno da proslavim kod kuće, ali tek za vikend, pošto sada imam brojna snimanja na televizijama povodom promocije pjesme, pa moram da budem odmoran, ali ludilo tek slijedi - rekao je pjevač. On je otkrio i da bi volio da snimi duet sa koleginicom Milicom Pavlović, sa kojom ga mediji već duže vrijeme spajaju, navodeći da među njima sijevaju varnice.


- Milica je osoba koja posao shvata i te kako ozbiljno, veliki je profesionalac i naravno da bih volio snimimo duet. Stalo me pitaju ljudi da li mi se ona dopada. Naravno da bih bio sa njom, ona je lijepa djevojka, ali mi smo samo dobri prijatelji - uvjerava Živojinović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.