x

La Liga

Nova sramota Reala, ispustili pobjedu protiv momčadi s dna

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real te je bio među najboljima na terenu, a Kovačić je utakmicu proveo na klupi

U 22. kolu španjolskog prvenstva Real Madrid je na gostovanju kod Levantea odigrao razočaravajućih 2:2. 

Kraljevi su poveli golom Ramosa iz kornera u 11. minuti, a ubacio mu je Kroos. Boateng vraća stvari na početak u 42. minuti kada je pospremio odbijanac s ruba šesnaesterca.

U drugom poluvremenu Real je vršio pritisak koji je urodio plodom u 81. minuti kada Isco zabija na asistenciju Benzeme. Minutu kasnije Zidane vadi Ronalda, a remi domaćinu je donio Pazzini u 89. minuti kada je izašao sam na Navasa.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real te je bio među najboljima na terenu, a Kovačić je utakmicu proveo na klupi. Sergio Ramos je inače postao prvi branič koji je zabio u 14 sezona zaredom u La Ligi, a ovo mu je bio 50. ligaški gol.

Real je tako nakon dvije pobjede ponovno ispustio bodove te nakon 21. odigrane utakmice ima 39 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu prvenstva.

U ostalim utakmicama 22. kola Sevilla je teško poražena na gostovanju kod Eibara 5:1. Pogotke za domaćina zabili su Orellana dvaput, Kike, Ramis i Arbilla. Utješni pogodak za goste zabio je Sarabia iz jedanaesterca.

Villarreal je na gostovanju poražen od Betisa 2:1. Žuta podmornica je ostala s desetoricom nakon samo pola sata igre kada je Bonera dobio izravni crveni karton. Za domaćina je golove zabio Moron, a nadu gostima je vratio u završnici Bacca iz penala, ali se rezultat do kraja nije mijenjao.

Alaves je kod kuće svladao Celtu Vigo 2:1. Domaćin je do 18. minute vodio 2:0, a pogotke su zabili Alfonso i El Haddadi. Utješni gol za goste zabio je Aspas na samom kraju utakmice.


Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.