x

Omražen postao preko večeri

Novo poniženje za Vlahovića, ono što mu navijači Fiorentine rade postaje nehumano

Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović preko noći je postao omražena ličnost u Firenci.

Iako je svojim golovima najprije postao omiljen, ubrzo su ga navijači Fiorentine uzeli na zub i to zbog toga što odbija novi ugovor s klubom.

Možda nije to zaslužio, ali Vlahović je trenutno persona non grata, a to su mu navijači ovog italijanskog tima još jednom dokazali.


Naime, nakon poraza od Lazija u Rimu s 1:0 u srijedu, igrači Fiorentine otišli su da pozdrave svoje navijače, dok je Vlahović jedini krenuo prema svlačionici. Kasnije se ispostavilo da su mu navijači rekli da može da ide i da on nema potrebe da ih pozdravlja.

To mu je saopšteno prijetećim tonom, rečeno mu je da se neće dobro provesti i da ide u svlačionicu. Na kraju je Srbinu ostalo samo da spusti glavu i da ode na suprotnu stranu, dok je ostatak igrača "slušao lekciju" pred navijačima.


Vlahović odbija produžiti ugovor unatoč velikim naporima Fiorentine i navodno će potpisati za Juventus koji mu je spreman dati šest miliona eura po sezoni na ljeto.

Bivši igrač Partizana je ove sezone u dresu Fiorentine odigrao 10 mečeva u Seriji A i postigao je pet golova uz jednu asistenciju te je prvi strijelac tima.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.