x

izabranica angelina u cvjetnoj haljini

Objavljene prve slike sa vjenčanja Mikija Đuričića!

Miki Đuričić, bivši rijaliti igrač rekao je "da" izabranici Angelini sa kojom ima kćerku Dunju.

Njih dvoje prvo su se vjenčali u Crkvi, a potom su se zarekli na vječnu ljubav pred matičarem. Proslavu su organizovali u jednom prijestoničkom restoranu, gdje su se okupili najbliži, a nisu prisustvovale Mikijeve rijaliti kolege.


Foto: Kurir 

Mlada i mladoženja bili su sve vrijeme nasmijani i grlili jedno drugo.

"Osjećam se kao oženjen čovjek, mi već živimo zajedno, pa smo iskoristili priliku da se i mi vjenčamo, da ozakonimo našu vezu. Malo sam umoran od priprema, ali lijepo je", rekao je Miki.


Angelina je zablistala u bijeloj haljini sa cvjetovima, dok je Miki odabrao bijelu košulju. Sa njima na fotografiji je i njihov prijatelj, zlatar Nebojša Bojović. Miki se dotakao i rijalitija. 

"Prvi put ulazim kao porodičan čovjek, život mi je dobio novu dimenziju, porodica mi je motiv ovaj put da izdržim i riješim neke stvari. Biće teško naravno, ali imam svoje razloge zbog kojih ulazim. Angelina se meni ne miješa u to, ona to shvata kao moj posao, pošto je ovo posljednji rijaliti ponuda je bila takva da smo razmislili, treba da završim to do kraja, mi živimo normalan, skroman život na selu, slabo se družim sa ljudima iz rijalitija, vratiću se u normalan život."

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.