x

sukob

OBRAČUN: Filip i Bane u klinču, obezbjeđenje hitno uletjelo u Zadrugu!

U "Zadruzi" je došlo do novog sukoba, te je obezbjeđenje moralo hitno da reaguje. Bane Čolak uspio je da isprovocira Filipa Đukića.

- Rekla si mi, sve ono što ti osjećaš prema Mariji, prema meni osjeća Filip. Poslije toga kad sam te ja pitao kako to da nije zaljubljen, a rekla si da bi te mazio na poseban način? - rekao je Bane.

- Izmišlja ovo, ja to nikad nisam rekla. Jedino što sam ja tebi pričala bilo je o Mariji Ani - branila se Kija. Filipa Đukića je ova priča dovela do ludila, pa je prekinuo njihovu konverzaciju.

- Hajde za*ebite me više sa ovim s*anjima. Prvo kažeš rekla je to, pa onda misliš, nemoj da me kanališ da bi nju muvao! - rekao je Filip. Bane Čolak je poželio da bude još konkrentiji, pa je obrazložio na koji način mu je Kija to saopštila.

- Ja sam ti onda rekao da lažeš što nećeš da priznaš da si mi rekla da Filip osjeća prema tebi isto što i ja prema Ani, rekla si mi da sam pogrešno protumačio. Onda si došla i rekla da nisi htjela da priznaš - rekao je Bane Kiji. Ovo je još više iznerviralo Filipa, pa je odlučio da konačno progovori o Banetovom karakteru i o tome šta o njemu misli.

- Ej, znam ja kakav si ti spolja, čuo sam priče, tako da batali me - rekao je Filip.

- A šta si ti, neko mu*o ovdje? Ako imaš problem sa mnom, dođi hajde! - provocirao je Bane.

- Lažeš kao pas, sve što kažeš ovdje, a ako ja ne smijem da udarim tebe, dođi ti mene da udariš! Vrlo dobro znam kakav si lažov i folirant! - bio je ljut Filip. Ovo je dovelo do žestoke rasprave, a obezbjeđenje je odmah odreagovalo kada je Filip ustao sa željom da ga Bane prvi udari, zbog toga što je Bane za sebe rekao da u Beloj kući ima petlju za sve.

Da li je Bane bio u pravu ili je ovo zaista izmišljotina, procijenite sami. Video možete pogledati u nastavku.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.