x

Odlazi kod nje da se isplače: Karamela otkrio kako je Ksenija provela posljednji rođendan, ovim je naježio sve!

Svi oni koji su je voljeli sjetili su se pjevačice na današnji dan, a bol za njom ne jenjava ni poslije više od osam godina od njene smrti. Blizak prijatelj pokojne pjevačice, imitator i voditelj Goran Stojićević Karamela često u javnosti govori o druženju sa Ksenijom, a dok se prisjeća lijepih trenutaka provedenih sa njom uvijek je na ivici suza. Tako je bilo i ovog puta.

Kako Karamela kaže, Ksenije se često sjeti, a tako je i na današnji dan.

- Ona će mi ostati u sjećanju zauvijek, nebitno je da li joj je rođendan ili je taj datum kad je ubijena. Ja se često sjetim nje, mnogo mi nedostaje. Ne može to čovjek nikad da zaboravi - rekao je Karamela za i otkrio kako je Ksenija proslavljala svoje rođendane.



- Ksenija je uvijek bila vesela i lijepo raspoložena. Voljela je što joj je baš tog dana rođendan. Voljela je Nove godine i praznike, a svoj rođendan posebno. Ona je bila kao ja. Nikada nije voljela te pompezne rođendane, ispod šatora sa 500 ljudi. Nikad nije bila u tom fazonu, bila je jedna skromna, normalna i divna djevojka. Uvijek je proslavljala skromno. Nikad nije obraćala pažnju na to da to mora da bude nešto pompezno, bila je skromna i jednostavna osoba - kaže on i otkriva kako je izgledao Ksenijin posljednji rođendan.


- Sjećam se njenog posljednjeg rođendana. Sjedili smo kod kuće, kod nje, tu je bila i njena majka i njen prijatelj Bane. Poslije smo izašli u jedan kafić na Obilićevom vijencu. Jednom smo čak izašli na jedan splav, ali ništa to sada nije bilo ništa pompezno. Uvijek je zvala samo najbliže. Ona je bila specifična, a takav sam i ja, ona je birala takve ljude oko sebe - normalne, spontane ljude koji nisu iskompleksirani.


Danas su Ksenijin grob posjetili njeni najmiliji, a to je učinio i Karamela koji, kako kaže, voli da bude sam tamo kako bi se na miru isplakao.

- Ja sam otišao danas na njen grob, ali nakon porodice. Ja inače idem preko cijele godine, ali izbjegavam da idem kada su tamo mediji. Želim da budem sam i da se isplačem i da me niko ne gleda. To je moj tužan trenutak koji ja ne želim da dijelim ni sa kim - rekao je Karamela i otkrio šta bi rekao Kseniji na današnji dan kad bi ona mogla da ga čuje.


- Rekao bih joj, kao i uvijek, da je volim. Uvijek sam joj to govorio - da je volim, da je jedinstvena i najljepša. Pričao sam joj da je ona Ksenija Pajčin, deset praznih mjesta, pa svi drugi. Uopšte ne mislim na estradu, nego na sve lijepe žene. Mislim da je ona bila najljepša i neponovljiva.



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.