x

nakon povlačenja dueta

Oglasio se Aca Lukas: Ivana Selakov ne bi imala za hljeb da nije bilo mene! Nije mi ni za k.... potrebna u životu!

Vijest koja je odjeknula u medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov i povlačenje spota za njihov posljednji duet "Svatovi" s Jutjuba.

Najprije je pjevačica optužila kolegu da ju je materijalno i moralno prevario, dok je njegov producent Saša Mirković rekao da im je Ivana ostala dužna čak 21.000 eura. Aca je u prvi mah ćutao, ali se sada ekskluzivno oglasio za Kurir.

- Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspješnih stvari smo napravili do sada. Nisam htio da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpjevamo zajedno. To je moja stara pjesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pjevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pjesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvijezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za k.... u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist.


Ivana je na svom Instagramu napisala da si je prevario moralno i materijalno.

- Ne znam ja ko je nju prevario, ja sam samo došao i otpjevao pjesmu i apsolutno ništa s njima nisam dogovarao. Imam producenta i menadžera koji je s njima pričao. Niko nju nije prevario. Izgleda da su se pobunili što je pjesma stavljena i na moj Jutjub kanal. Vjerovatno su htjeli da bez ikakvog ulaganja imaju duet sa Acom Lukasom, jer oni od te tri pjesme koje je snimila sa mnom i od dva dueta s pokojnim Darkom Radovanovićem i Amarom Giletom žive, pošto ništa drugo i ne rade.


Da li si i ti imao pravo da duet staviš na svoj Jutjub kanal?

- Naravno da jesam, i koliko sam ja upućen u cijeli slučaj, tu je i nastala cela frka. Njima je, dakle, glavni cilj bio da bez ikakvog ulaganja dođu do pjesme sa Acom Lukasom, koja će imati 50 miliona pregleda i od koje će samo oni uzimati novac. Ja od tih naših pjesama nisam uzeo ni jedan jedini dinar za sve ove godine, niti sam im to tražio. Prijateljski sam im učinio uslugu, jer kad povučeš paralelu između imena Ivane Selakov i Lukasa, jasno je ko kome tu čini uslugu.


I ranije se pisalo da imate problem zbog novca?

- Nikada nismo imali problem, niti sam ih ikad pitao nešto o tome. Sve su do sada stavljali na svoje kanale i sad im smeta kad sam četvrtu pjesmu htio da objavim i kod sebe. Oni su se dogovarali s Mirkovićem i vjerovatno su očekivali da će sve biti kao i do sada, što bi bilo bez veze. Ja interes da snimam duete sa Selakov nemam, jer mi to ništa u životu ne znači. Ja da joj plaćam spot? Ja sam joj život dao, od mene hljeb jede. To što su naši stari dueti postali veliki hitovi, vjerovatno bi bili i da sam ih sam snimio.


Da li si se čuo s njom povodom ovog skandala?

- Nisam. Meni su slali tu njenu objavu. Zvali su me iz svih medija, ali sam rekao da nemam komentar, jer nisam znao o čemu se radi. Samo sam vidio da je počela da me pljuje krajnje neljudski. Ne znam šta da kažem, i to poslije svega što sam uradio za nju i njenu karijeru. Ne bi postojala da nije bilo mene.

Tvoj producent Mirković je izjavio da ona nije platila duet.

- To su novi momenti, to su se Mirković i njen suprug dogovarali, ja u to nisam ulazio niti me to zanima. Nešto se desilo između njih, nešto je zaškripalo. Nemam veze s tim.


Kada je odlučila da otpjeva tvoju pjesmu "Svatovi", da li je Ivana prvo pozvala tebe ili tvog producenta?

- Mene, i ja sam odmah pristao. Rekao sam joj da se čuju s producentom i da se dogovore o svim detaljima.

Šta će sad biti s tom pjesmom?

- Njen muž kaže da će mi zabraniti da pjevam moju pjesmu. Ja čitam to po portalima i ne vjerujem. Najtragičnije od svega je što ja tu pjesmu nisam dugo ni pjevao na nastupima, ali on da mi zabrani da pjevam, van pameti. Sad ću namjerno da je pjevam ponovo.


Da li si se razočarao u Ivanu?

- Od nje ovo nisam očekivao. Kad neko tog ranga kao Ivana pozove mene da otpjevamo duet, njoj treba da bude plezir da ja dođem. Tako to ide.

Da li su ti druge kolege nudile pare za duet?

- Jesu, ali sam odbijao. Mnogima sam i ja tražio pare, to je normalno u šou-biznisu. Konkretno, ona je za džabe živjela od Ace Lukasa i treba da je bude sramota. Nek pogleda svoje prihode i gdje bi bila da nije bilo mene. Ko koga tu za..bava?! Ispala je smiješna, kakve, bre, ona fanove ima?! Ja samo u Požarevcu imam fanova koliko ona u cijeloj Srbiji.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.