x

On je 10 dana tražio mjesto gdje možemo da se poljubimo! Ša vara ženu, djeteta mi mog: Dragana Mitar zaprepastila priznanjem!

Dragana Mitar tvrdi da joj se Ša već danima udvara i samo je čekala trenutak kada će to još neko primijetiti. Kada je Zorica Marković to shvatila Zorica Marković u okviru tajnog zadatka, bivša Modelsica Zlati Đurković otvorila je dušu i ispričala joj kako njegov brak, kao i njen, uopšte nije savršen.

"On je deset dana tražio mjesto gdje možemo da se poljubimo, pitao me da se čujemo kad izađemo odavde. Napisao mi je: 'Gorim', 'Ne mogu da izdržim' i 'Ne dam te nikom'. Sve mi je to pisao! Ujutru poslije pitanja novinara on mene pita da li je okej odgovorio, ja kažem da jeste. Djeteta mi mog! On je čekao da ga zove žena i da mu da znak da može da se igra. On je neko ko vara svoju ženu, htjela ona to da prizna ili ne. Moje mišljenje je da se on stvarno zaljubio, ali da se us*ao. Čim me uhvatio za ruku, više se ne igramo. Žao mi je što je ovaj zadatak ovako ispao, htjela sam da izvučem nešto kad bude žurka. On je nesrećan u svom braku, to je problem", govorila je Dragana.


"Razapeću te ako me lažeš! On voli svoju ženu više od svog života, svi znaju kakav je njegov brak", odgovorila joj je Zlata, a ni reperova žena nije prećutala Draganine sumnje i tvrdnje.

Ivana je istakla da svom Neši sve vjeruje i stavila tačku na bilo kakve dalje gradske priče. Ipak, Mitrovu to nije zaustavilo da to klupko raspreda.

Draganin suprug takođe je prokomentarisao ovu situaciju. Kako kaže, Ša je možda imao i najveće šanse da osvoji Draganu, ali ipak - nije uspio.


"Nije radila ništa što je uticalo na to da se on zaljubi. Onda bi morala da se umiljava, da mu sjedi u krilu, a ona to nije radila, nije davala nikakve signale", s ponosom je rekao Siniša Dragutinović produkciji rijalitija, pa nastavio: "Uz dužno poštovanje ja sam, ipak, jedan svijet, a oni su drugi svjetovi (misleći na repera, ali i bivšeg ljubavnika Pavla). On je 'umjetnička duša', a mene zanimaju konkretne stvari. Oni lete na ćilimu, po oblacima... Jao, evo baš sam uplašen, neću da spavam narednih noći i moraću da konsultujem kuglu, da predvidim budućnost", sarkastičnim tonom zaključio je on.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.