x

On treba da me se plaši: Miki Đuričić najstrašnije opleo po Kristijanu i otkrio šta mu se sprema u Zadruzi 4!

Miki Đuričić je opleo po Kristijanu Goluboviću i ulasku u sljedeću sezonu rijalitija! Miki Đuričić se uveliko sprema za sljedeću sezonu rijalitja "Zadruga", gdje će se takmičiti i Kristijan Golubović, pa je on za domaće medije govorio kako će se ponašati prema njemu, te i otkrio da se već poznaju.

- Ne plašim se, jer ja nikada nisam ulazio zbog pobjede, već zbog honorara. Meni je zanimljiv Kristijan i mislim da će biti i gledaocima. Poznajem ga dugo, dolazio je sa djevojkom na salaš, gdje sam ja radio. Bio je kulturan i prijatan, vodio me na ručak u grad. Slušamo istu muziku - kaže Miki.


- Zašto bih se plašio nekog ko nije pokazao nasilje u rijalitiju? A ja sam pokazao. Možda sam i gori batinaš. On treba da se plaši, a ne ja. Uostalom, bolje mu je da ide u rijaliti, nego da se bavi onim čime se bavio ranije. Vidim da je i umjetnik, imaćemo dosta zajedničkih tema. Vrlo je inteligentan. Ako se u nečemu i ne složimo, neću da ćutim pred njim. Nikad nisam volio ljude koji se uvlače. Kažem uvijek ono što mislim, svidjelo se to nekom, ili ne - rekao je Đuričić.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.