x

kaže da je morbidna

Ona je za liječenje, samu sebe sahranila, iskopavala je raku: Vesna Rivas bijesna na Slađu Petrušić!

Vesna Rivas među prvima je nasjela na morbidnu šalu voditeljke Parova i bivše učesnice rijalitija i oprostila od Slađe Petrušić, ne sluteći da je ova sve iscenirala.

- Svi smo u šoku, ne mogu da vjerujem, a ne možemo ni da prihvatimo, mnogo tu ima nekih nelogičnosti koje se pojavljuju sad. Ne želim da vjerujem! Ako je sve ovo iscenirala, ona je djevojka za liječenje! Samu sebe sahranila. Ja sam je prva ispratila, ali daleko od toga da ću preći preko svoje riječi.


- Ona u kući ima jako specifičnu situaciju, ona je za majku vezana, ali sa braćom nije dobra, to je definitivno. Čudne stvari se dešavaju, oni su mnogo odvojeni, a ona je dosta zatvorena, a pritom je vrlo sklona tim nekim morbidnim stvarima. Sjetimo se kada je iskopavala prije dvije godine neku raku, sve nešto oko grobova se vezuju za nju, čovječe... Otkopavala grob da bi sahranila Šešelja, jer ju je nešto razočarao. Užas - rekla je Vesna.


Podsjetimo, vijest koja se pojavila na društvenoj mreži da je voditeljka "Parova", Slađana Petrušić iznenada preminula šokirala je javnost. Ona se oglasila na svom "Fejsbuk" profilu gdje je objavila vijest sa naslovom "Posljednji ispraćaj", a na kraju i video u kojem priznaje da je lažirala svoju smrt.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.