x

ONI SU BILI PRVI RIJALITI PAR, A SADA ENA POPOV NE ŽELI NI DA ČUJE ZA NJEGA: Evo šta sada kaže o Marku Miljkoviću!

Voditeljka i pjevačica Ena Popov, pažnju javnosti privukla je prije 12 godina kada je imala emotivnu romansu sa aktuelnim učesnikom "Zadruge", Marko Miljkovićem. Njihova veza trajala je duži vremenski rok, a oni su bili prvi ljubavni par koji je imao vrele akcije pred kamerama.

Posljednjih dana imali smo priliku da pročitamo Enin navodni komentar za Marka Miljkovića, koji trenutno u "Zadruzi" vodi bitku sa trudnim Miljanom Kulić, sa kojom se često svađa.

U izjavi Ena kaže kako se tada zaljubila u Marka Miljkovića, da je imala samo 19 godina i da se samo ponašala u skladu sa svojim osjećanjima, zbog čega je redovno razmjenjivala nježnosti pred milionima ljudi sa ovim aktulenim zadrugarom, koji je tri godine stariji od nje.


Ona  je  po pozivu novinara rekla kako posljednjih aprilskih dana mijenja adresu stanovanja, jer se seli u novi stan, međutim o Marku nije željela da priča.

- Nisam sagovornik za tu temu, nemam potrebu nikom da se pravdam. Neka svako vjeruje u ono u šta želi. Tako da, eto, to bi bio moj prvi i poslkednji komentar u vezi sa ovom temom - rekla je Ena Popov.


Ena Popov danas je udata i majka je dvoje djece, da neke uspomene ne blijede govori i činjenica da je Marko Miljković prije nekoliko mjeseci, razgovarajući sa zadrugarima u dvorištu, komentarisao upravo ovu svoju bivšu djevojku.

- Ja nikada nisam dozvolio nekome da mi se umiješa u vezu, pogotovu ne u rijalitiju, a imao sam dvije veze u rijalitiju - govorio je Marko Miljković tada o Eni Popov.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.