x

sorajina dobra drugarica

Opčinjen starletama: Džumhur potvrdio vezu sa Barbarom Šegetin!

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur (28) objavio je fotografiju s Barbarom Šegetin (30), zvijezdom regionalnog Big Brothera, sudeći po kojoj su u emotivnoj vezi.

I bivša hrvatska manekenka je na Instagramu podijelila identičnu fotografiju na kojoj par pokazuje tetovaže sa znakom beskonačnosti i znakom srca, nakon čega su uslijedili brojni komentari pratitelja koji su im poželjeli sretnu vezu. Barbara je poznata i po prijateljstvu sa Sorajom Vučelić.


Džumhur je i u prošlosti privlačio dosta pažnje na društvenim mrežama i vezom sa srbijanskom manekenom Dejanom Živković, potom Helenom Topalović, a s novom djevojkom ponovo je dospio u centar pažnje.


Podsjetimo, najbolji bh. teniser se priprema za početak nove sezone, a ranije je najavljeno da će učestvovati na prvom Grand Slam turniru Australian Openu gdje će put do glavnog žrijeba tražiti kroz kvalifikacije.


Džumhur se nalazi na 118. mjestu na svijetu, a u glavni žrijeb direktno ulaze prva 104 tenisera svijeta. Australian Open ove godine na programu je od 8. do 21. februara, a teniseri će u Australiji morati prvo provesti 14 dana u karantinu.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.