x

rijaliti i napolju

Osman Karić opleo po nesuđenoj snajki! Stefanov otac se oglasio i odbrusio Šopićki: I dalje pokazuje emocije prema mom sinu!

Nakon što se oglasila Ivana Šopić i oplela po Stefanu Kariću i njegovoj novoj romansi sa Jovanom Ljubisavljević, oglasio se i njegov otac Osman Karić koji je dao svoj komentar.

- Pa ne bih da dajem na važnosti djevojci koju sam i zaboravio, sad se podsjeti kad sam pročitao njenu ironičnu izjavu, nije se promijenila "ostala je uvijek ista". Okej i to mogu da razumijem, ostavljena žena je opasna žena. Vidim da Stefana ne voli, sad je počela da ga mrzi, pa time i dalje pokazuje svoju emociju prema njemu. Od srca još želim da što prije počne da bude ravnodušna biće joj mnogo lakše. Protiv nje nemam ništa, o sebi je sve rekla svojom posljednjom rečenicom ,,ja sam ozbiljna džukela", hm.. To je Stefan izgleda vidio, a da mu nije rekla - prokomentarisao je Karić.


- Ne može da se poredi početak našeg i njihovog odnosa, jer ja nisam bila ničija meta, počeli smo vezu iz ljubavi i spontano, mada kako prolazi vrijeme, sve više mislim da sam bila pikirana, bila sam u zabludi, pikirana sam iz drugih razloga, da ga operem od optužbi da je homos..sualac, a možda je Jovana pikirana da ga opere od njegove ružne prošlosti, Iva, Ivane. Tako da ne znam ko je pikiran, ko je karo, ko je tref, ko je herc, ali mi sve ovo liči na crtani ,,Mačke iz visokog društva" - izjavila je Šopićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.