x

pričalo se da mu je prijetila NOŽEM

Osoba od 47 kg bila je sva u modricama: Kija prvi put otkrila detalje svađe sa Slobom 2019.!

Pjevačica Kristina Kija Kockar reagovala je na natpise u medijima o njenoj svađi sa bivšim mužem, pjevačem Slobodanom Radanovićem koja se odigrala 2019. godine.

Naime, mediji su se prisjetili tog događaja, a Kija se na svom Instagramu odmah oglasila. Kako je "Blic" tada nezvanično saznao iz MUP, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla: "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

Nakon toga, pjevač je pozvao policiju, a Kockareva je otišla prije njihovog dolaska. Sve se navodno odigralo oko 5 časova ujutru.


- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima tada.

Kija je poslije tri godine riješila da progovori o svemu s obzirom na to da se ranije nije izjašnjavala.


"Upravo tako! Ovo što sam obilježila! Svaka stvar u medijima je čista izmišljotina! Jedina istina, ukratko, da stanemo sa svim pričama - jedina ugrožena osoba je osoba od 47 kg koja je bila sva u modricama. Ovo je prvi i posljednji put da se oglašavam sa jedinom tačnom informacijom", napisala je Kija i dodala:

"I ja živim sa medijskim naslovima koji nemaju veze sa tom istinom, ja živim sa mojim nereagovanjem, mene je sramota, a nije moja sramota, eto!"

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.