x

Osvanula je najtužnija slika u Srbiji: Dječaka od samo 3 godine na pešačkom je ubio bahati vozač

Srbija je zavijena u crno.

Umrlica tragično nastradalog trogodišnjeg Martina Hegediša u Oromu kod Kanjiže osvanula je u selu. Sutra će se od njega oprostiti porodica, rodbina i prijatelji.

Prije dva dana u jutarnjim časovima ovaj mališan krenuo je u vrtić sa roditeljima, bakom i bratom blizancem, a život mu je tragično okončan kada je bahati vozač “volva” u punoj brzini udario ovog dječaka na pješačkom prelazu.

On je preminuo dva sata kasnije u subotičkoj bolnici.

– 10. oktobra 2023. godine tragično je preminuo sa samo 3 godine. Sahrana će biti održana 13. oktobra 2023. godine u 16 časova. Zadnji ispraćaj će biti održan u Oromu prema rimokatoličkoj vjeri. Njegova dragocena uspomena zauvijek će živeti u našim srcima. Ožalošćena porodica – piše na smrtovnici ispod fotografije mališana.

Mještani sela u šoku su zbog ove tragedije, a jedan od njih ispričao je za Telegraf.rs šta se tačno dogodilo na licu mjesta.

Blizanci su krenuli u vrtić, a sa njima su bili mama, tata i baka. Nailazio je kamion iz pravca centra Oroma koji se kretao ka Kanjiži i zaustavio se na pješačkom prelazu da propusti pješake. Automobil kikindskih registarskih oznaka dolazio je u suprotnom smjeru i kretao se velikom brzinom, nije mogao da se zaustavi i udario u jedno dijete i bacilo ga dobrih 15 metara. U tom momentu iskače vozač kamiona uzimaju dijete i tim automobilom ga prevoze u Suboticu u Hitnu – priča stanovnik Oroma za Telegraf.rs


Meštani kažu da se mladi čovek (29) rodom iz Kikinde koji je pregazio dečkića Martina nije pridržavao ograničenja brzine.

On će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.


(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.