x

OTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI ZADRUGE: On prima informacije iz spoljnog svijeta, i to se odao! (FOTO)

Žestokim svađama otpočeo je danas novi dan u "Zadruzi". Kada su se konačno probudili, zadrugari su jedva dočekali da udare jedan na drugog.

Najveći sukob izbio je između Milana Miloševića i Filipa Đukića. Milan je optužio Filipa da često eskivira sastanke i odbija da sjedi za stolom, a Đukić je uzvratio da i on isto to radi, samo što izlazi na cigaru.

Filip je zatim rekao da se Milošević ponaša bahato zato što je privilegovan, na taj način što dobija informacije iz spoljnog svijeta i da mu je to sam Milan rekao. 

Milan je zatim rekao da Filip jedino može da j**e po rijalitiju i to je sve što umije da pokaže. Đukić mu je uzvratio da i on to može da radi, ako hoće.

- To pr*iš, povraćaš po kanalima i to je sve, ko si ti - rekao mu je Milošević, i opet ga optužio da je u dogovoru sa produkcijom trebalo da namjesti igru Kristini Kiji Kockar, za navodni s*ks. I da je čak tražio pare od produkcije da bi priznao s*ks sa Kijom. 

Milan Milošević već nemko vrijeme forsira priču o Kiji i Filipu, a upućeni tvrde da je upravo on taj koji ima dogovor sa produkcijom.

Filip Đukić je na kraju rekao da mrzi sebe što je bio sa Marijom Anom Smiljanić, koja je slagala da je on imao s*ks sa Kijom. Zatim je poručio gledaocima, pravo u kameru, da nikad ne razmišljaju p*nisom, nego glavom, jer je zbog te greške i bio u vezi sa Marijom Anom. 




(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.