x

JEDAN JE OČIT...

Ova dva horoskopska znaka non-stop misle na seks

Pojedini horoskopski znakovi ne mogu se obuzdati kada su u pitanju seksualne igrice i uzbuđenje


Pojedini horoskopski znakovi ne mogu se obuzdati kada su u pitanju seksualne igrice i uzbuđenje. U njihovim mislima stalno se izmjenjuju različite maštarije o seksu

Škorpion

Nije iznenađenje da je ovaj izrazito strastveni znak na vrhu popisa kada je u pitanju maštanje o seksu. Iako su poznati po nepovjerljivosti i sumnjičavosti, nakon što vas Škorpioni provjere i procijene da ste odani i pouzdani, oni će radosno osloboditi svoju divlju stranu.

Škorpionova poznata strast i prezir prema svjetovnom osigurat će da vaš ljubavni život nikada ne bude dosadan. Dok im je seks neprestano u glavi, očekujte od njih da šalju seksi poruke tokom dana, budu u toku s najnovijim igračkama za seks na tržištu i budu ekstremno eksperimentalni položajima za seks.

Ovan

Vrlo su energični i prilično odvažni pa se pripremite na spontanost kada imate posla s Ovnom. Oni su također poznati po svojoj oštroumnosti i počastit će vas vrućim iznenađenjima u najneočekivanijim i savršeno neprikladnim trenucima. I ako ste ikada pomislili da su neke od njihovih prljavih ''šala'' malo previše konkretne, vjerovatno ste u pravu.

Za razliku od Škorpiona, koji preferira emocionalnu privrženost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su žestoko neovisni i rado će zadržati popis prijatelja od povjerenja s pogodnostima ili se upustiti u veze za jednu noć bez romantične povezanosti, piše Purewow.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.