x

zvezda granda koji je sebi oduzeo život

Ove riječi su mogle da ukažu na nesreću: Momir Lukovac najavio tragediju?

Momir Lukovac, mladi pjevač koji je digao ruku na sebe u utorak uveče u Crnoj Gori, prije tri nedjelje pjevao na tamošnjoj televiziji u jutarnjem programu.

Podsjetimo, posljednji put se pojavio na sceni "Zvezda Granda" krajem januara, a svojim šarmom i predivnim glasom osvojio je srca publike.

Lukovac je tada izveo pjesmu legendarnog pjevača Tome Zdravkovića "Pjesme moje", koja govori o čovjeku koji se oprašta od života.


"Jednog dana kada odem, jednog dana kada odem ja... Ostaviću pjesme svoje, da ih staro društvo zapjeva... Ni za šta me ne krivite, ostanite s' drugovima i za mene živite", glase stihovi.

Iako je djelovalo kao da nema nikakvih naznaka da bi mogao da naudi sebi, mnogi su pomislili da je možda upravo ovom izvedbom pjesme želio nešto da poruči.


Njegova koleginica iz "Zvezde Granda", Krstinja Todorović za Kurir je otkrila da je veoma potresena njegovom smrću.

- To se desilo sinoć kasno, ta vijest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smjeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Cijeli život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pjesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - rekla nam je pjevačica.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.