x

I RANIJE POKUŠALI DA GA LIKVIDIRAJU

Ovo je ub.jeni bivši dečko Aleks Nikolić: Otvorili vatru, zapalili auto, pa se dali u bijeg! (Foto)

Dvojica muškaraca, J. K. i E. I. ubi.eni su preksinoć u Skoplju, a jedan od ub.jenih, J.K, je bivši dečko aktuelne rijaliti učesnice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić.

Kako prenose tamošnji mediji, forenzičari su napustili lokal "Šiša", koji su preksinoć čuvali policajci nakon što su u njemu odjeknuli pucnji, a pet napadača je ub.lo J. K. i E.I.

Ubi.en J.K. je prema pisanju nekoliko medija iz Makedonije takođe bio dio grupe koja je bila meta oružanog napada na hotel "Aleksandar Palas" 2019. godine u Skoplju. Tada su maskirani napadači pucali na grupu u kojoj su bili K. I. i J. K., a pukom srećom, tada povrijeđenih nije bilo.


Inače, Aleksandra Nikolić prije ulaska u "Zadrugu" bila je u burnoj vezi sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnost ispovijesti nije imala riječi hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpjela ozbiljno nasilje.

Ubi.ce njenog momka su ostavile i tragove, a u identifikaciji će pomoći i video-nadzor.


- Po nalogu javnog tužioca biće obavljena obdukcija tijela preminulih. Svi obezbijeđeni i prikupljeni tragovi i materijalni dokazi sa lica mjesta u ugostiteljskom objektu gdje se događaj dogodio predati su na vještačenje. Dostavljeni su snimci sa video nadzora samog objekta, okolnih objekata, kao i sistema „Bezbijedan grad“, koji će biti detaljno provereni – potvrđeno je iz tužilaštva.


Prema početnoj rekonstrukciji, pet maskiranih i naoružanih osoba je stiglo na lice mjesta i počelo da viče "racija". Pretpostavlja se da im upravo zbog toga niko im nije branio da uđu u posebnu prostoriju i da pucaju na muškarce. Nakon ub.stva, imali su isplanirano bjekstvo, tokom kojeg su zapalili automobil "audi 6" lažne registarske oznake 8870 i ostavili ga.

Uspjeli su da umaknu policiji, ali su, kako se navodi, ostavili mnogo materijalnih dokaza koje tužioci treba da obrade.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.