x

RASKOŠ NA ZVEZDARI

Ovo je vila Stefana Karića: Sve u mermeru, kamin, teretana i bazen! Zavirite u luks dom, a ono što piše na ulazu će vas iznenaditi!

Stefana Karića javnost je upoznala nakon učešća u "Zadruzi 3", a nekima je bio i od ranije poznat, budući da je bio u vezi sa preminulom misicom Dijanom Milojković.

On je oduvijek bio veoma aktivan na Instagramu, a njegov privatan život intrigirao je mnoge.

Poznato je da Stefan živi u vili na Zvezdari sa ocem Osmanom i njegovom suprugom Kristinom, dok Stefanova majka ne živi sa njima.


Njihova porodična kuća opremljena je luksuznim namještajem, raznim detaljima, umjetničkim slikama, kamin, a u prostorijama preovladava mermer i bijela boja.

"Ovdje živi dečko sa velikim mu.ima i ogromnim srcem. S.K.", piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon.


Prostorije su velike, komotne, a u kući je i nekolicina antikviteta koje daju poseban pečat porodičnom domu Karića.

Na polici preko cijelog zida nalaze se brojne knjige među kojima i ozbiljno političko štivo, kao i sabrana djela Vladike Nikolaja Velimirovića.


U istoj prostoriji na policama su porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja. U uglu sobe nalazi se klavir, ali i stalak za kameru koju je zbog Stefanovog boravka u Zadruzi i mogućeg poziva, već pripremio njegov otac Osman.


U podrumu nalazi se teretana u kojoj je Stefan, dok nije boravio u rijalitiju, provodio dosta vremena. Stefanova soba nalazi se na spratu vile i prava je, kako bi se reklo, momačka soba u kojoj dominiraju nijanse bijele i sive boje, a naljepnice sa natpisom i grbom "Crvene zvezde", čiji je Karić vatreni navijač, nalaze se svuda.


Karići imaju dva kupatila, a jedno od njih je prostrano, svjetlo i prilično veliko.

Takođe ,u dvorištu se nalazi ogroman bazen, travnjaci i puno zelenila, kao i garnitura i ležaljke gdje uživaju tokom ljeta.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.