x

baš se zaljubio

Peca kupuje stan u Beogradu Maji Marinković: Dok Subotićka lije suze, on hoće da se skući sa ljubavnicom, planiraju i bebu!

Starleta Maja Marinković našla se u centru skandala nakon što je otkriveno da je u vezi sa mužem svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Nakon izjava o "pravoj ljubavi" koje su dali i Marinkovićeva i Raspopović, mediji otkrivaju da navodno planiraju zajednički život, a potom i brak i djecu.

- Mnogi su kritikovali Pecu na početku ovog skandala kako se nije ponio kao muškarac, kako je ćutao i puštao da bukti rat između Maje i Aleksandre, ali on je stariji čovjek koji je bio svjestan šta će se desiti i unaprijed je odlučio kako će riješiti situaciju. Maja i on su se zaljubili i to nije tajna. Njihova veza traje mjesecima i nije mu baš prijatno zbog načina na koji se sve saznalo, ali šta je tu je - rekao je neimenovani izvor i dodao da je spreman da se revanšira Aleksandri.


- Peca je već naglasio da će Aleksandri, njenoj kćerki Magdaleni i njegovom sinu Jovanu ostaviti stan u Novom Sadu i na taj način ih obezbijediti. Finansijski će joj pomagati oko odgajanja djece, ali ponovni zajednički život nije opcija. Predrag sada gleda stanove u Beogradu. Želi da za sebe i Maju kupi nekretninu u prijestonici kako bi što prije počeli da žive zajedno. Siguran je da je ona ljubav njegovog života i želi da mu i ona rodi dijete, a brak je takođe opcija koja će se desiti prije ili kasnije - prenosi "Rijaliti plus".


Za to vrijeme, dok ljubavnici planiraju budućnost, Aleksandra je sa djecom u Crnoj Gori odakle pozira u provokativnim pozama i i objavljuje fotke na društvenim mrežama. U opisu ostavlja ljubavne stihove, pa u mnogi pomislili da su upućene Peci.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.