x

Perućica postao otac: Pjevač predstavio sina i otkrio ime

Supruga pjevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus se porodila i na svijet je donijela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pjevač je odmah na Instagramu podijelio srećne vikesti, objavio fotografiju supruge i nasljednika iz porodilišta, i napisao emotivnu poruku.

Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svijet je došao jedan maleni, premaleni dječak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko vidio zvijezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvijek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

- E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i lijeva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svijet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ - piše u objavi Ljube Perućice.

Inače, ime Aleksej znači:"zaštitnik".

Inače, pjevač je nedavno govorio o svom odnosu sa suprugom, te istakao da mu je velika podrška.


- Gdje god da idemo, mi idemo uvijek zajedno, uvijek nas ljudi shvataju kao par, kao komplet kad nas zovu. Ja sam birao da mi ta žena rodi dijete i ja sam nju izabrao čitav život i ja volim da idem sa njom svuda. Pogotovo što moja žena nije neko ko kad dođemo na proslavu, pa ja pijem, pa ajmo kući. Ne, ona je ta što uvijek pije sa mnom zajedno i uvijek ostanemo zadnji, uvijek idemo zadnji sa veselja. I ona je ta koja, meni u stvari, da kažem, podrška, isti smo, potpuno iste stvari, rekao je za domaće medije.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.