x

kakav frajer

Petar Grašo je ostavio poslije 24 godine, a Danijela našla sreću sa ovim opasnim frajerom! Bruka osveta!

- Nisam se nadala da će moj ljubavni život biti zanimljiv javnosti. Malo me je sve to zateklo - rekla je kroz smijeh pjevačica Danijela Martinović (51), koja je u vezi sa krim-inspektor Josipom Plavićem.

- Predivno nam je. Zaista želim da se svi osjećaju onako kako se ja osjećam sad - rekla je Danijela.

Pjevačica i policajac su se upoznali prije godinu dana, kad je Danijela prijavila krađu identiteta na internetu, a Josip je slučaj uspješno riješio.


Podsjetimo, Splićanka je 24 godine ljubila kolegu Petra Grašu (46), a njen novi dečko iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio kćerku.

- Danijela i Josip su super par. Oboje su veliki pozitivci, otvorenog uma. Njega znam, ima desetak godina, kada se razveo. Nijednu ružnu riječ tad nije rekao o bivšoj supruzi, a ponosan je na kćerku koju imaju. Danijelu isto znam godinama. Ona i Josip jako slični i zato mislim da odgovaraju jedno drugom, iako možda na prvu izgledaju potpuno različito, kao nebo i zemlja, ona sitna i plava, pjeva domaću glazbu, a on snažan i jak, pravi roker - rekao je ranije njihov zajednički prijatelj.


Kriminalistički inspektor Plavić u privatno voli rok i takav mu je i imidž. Naočale su neizostavan dio njegovog izgleda, kao i poderane farmerke sa zakrpama te mnoštvo kožnih narukvica i srebrnog nakita poput prstenja i lančića. Već godinama oko vrata nosi krst. Voli da svira gitaru i, kako kaže jedna njegova poznanica, veoma lijepo i dobro svira.


- Mogu reći da je super lik. Danijela je isto na prvu jako simpatična i draga te mi je jasno da se između njih dvoje stvorila hemija - rekla je Plavićeva poznanica.

Podsjetimo, Danijela je nakon 24 godine veze sa pjevačem Petrom Grašom stavila tačnu na njihovu ljubav, a on je svoju sreću pronašao pored kćerke svog prijatalja Tončija Hujića, Hanom Hujić.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.