Proljetni jelovnik
Pileća salata s limunom
Dodajte narezano povrće i pomiješajte.
Sastojci:
170 grama svježeg pilećeg filea,
1,8 dl soka limuna,
0,5 dl maslinovog ulja,
1 kašičica soli,
2 paprike,
1 srednje velika tikvica narezana na trakice.
Priprema:
Pomiješajte piletinu, limunov sok, maslinovo ulje i so i ostavite da odstoji sat, povremeno okrećući.
Zagrijte gril tavu i izvadite pileća prsa, pustite da se malo ocijede te stavite na zagrijanu tavu. Prsa okrećite svaki 30-ak sekundi da se ispeku, a ne isuše.
Kad su prsa pečena izvadite ih na tanjir i narežite na trakice.
Dodajte narezano povrće i pomiješajte.
(Avaz)
Podijeli komentar
Prijavi komentar
KOMENTARI
Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.