x

Zenica

Pin-up ljepotica Aida Đapo na kafi sa prijateljima!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Iako naše zvijezde pokušavaju nekada da se izoliraju od javnog života, teško im to uspijeva. Naime, objektivu našeg fotoreportera teško šta može promaći, pa tako mu i ovaj put nije promakla Aida Đapo-Muharemović poznatija kao Idda van Munster. "Uhvaćena" je u lokalnom zeničkom caffe baru kako ispija kaficu sa svojim prijateljima.

Jedna opuštena atmosfera prštala je na sve strane. Kako je to otprilike izgledalo, pogledajte na fotografijama koje vam donosi ekskluziva.

- Za žene kao što sam ja ljepota je mač sa dvije oštrice. Ljepota je zapravo vaš unutrašnji stav, kako se ponašate i kako reagujete na svijet oko sebe. Dar je ako ste lijepi iznutra, smatra Aida Đapo, poznatija pod imenom Idda van Munster, Sarajka koja je proglašena najljepšom ženom svijeta po izboru veb sajta Beautiful Women.


Mlada vintage umjetnica iza sebe je ostavila Irinu Šajk, Džesiku Toscanini, Venus Raj, Evu Mendes, Vanesu Fonseku, Moniku Beluči, Adrijanu Limu i mnoge druge svjetske ljepotice.

Na ulicama Sarajeva već odavno je prepoznatljiva po svom stilu, kroz koji donosi dašak prošlih vremena i koji je u velikoj mjeri izdvaja od ostalih.

Radila je za mnoge poznate modne kuće, te je snimila i editorijal za italijanski "Vogue".

Osim kao model, svoju umjetnost izražava kao make-up artist, pravi frizure, kreira odjevne predmete i ukrase, a za sebe kaže da je još od malih nogu dijelila strast prema glamuru starog Holivuda, od njihovog savršenog izgleda do svakodnevice žena tog doba.


Foto: Pahuljko      

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.