x

Pjevačica u karantinu ne dozvoljava mužu da jede: Brena tjera Bobu na dijetu!

Lepa Brena boravak kod kuće koristi i da se pobrine za zdravlje supruga Slobodana Bobe Živojinovića, nekadašnjeg tenisera, koji zbog prekomjerne težine ima i izvjesne zdravstvene probleme.

Folk diva stalno sugeriše Bobi da konzumira zdravije namirnice, meso i salatu bez hljeba i slatkiša, a i nastoji da ga pokrene da trenira, bar da pješači ako ništa drugo. U situaciji kakva je trenutno, Brena sa Bobom svakodnevno igra stoni tenis jer se oboje na taj način fizički aktiviraju i to ih najlakše pokrene iz udobne garniture u dnevnoj sobi.


- Brena je vrlo disciplinovana iako je veliki gurman, kao uostalom i čitava njena porodica. Njoj je prosto ušlo u krv još u mladosti da stalno brine o fizičkom izgledu zbog posla kojim se bavi. Takođe joj je stalo i da Boba lijepo izgleda i da trajno riješi problem gojaznosti i stalne oscilacije u kilaži, koje ima još od okončanja profesionalne karijere. S vremenom su mu se, uz gojaznost, pojavili i neki zdravstveni problemi, koji bi bili riješeni po preporuci ljekara ukoliko bi izgubio kilograme. Brenu sekiraju ti problemi, a Boba ima primjer u kući kako je Viktor smršao i kako sve može uz jaku volju - ispričao je za Srpski telegraf Brenin prijatelj.

Isti izvor kaže da je Boba obećao ženi da će se po završetku pandemije koronavirusa ozbiljno posvetiti mršavljenju.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.