x

Pjevačica zna šta bira: Darin Toni pun kao brod!

Pjevačica Dara Bubamara uplovila je u vezu sa 20-godišnjim Tonijem, nasljednikom jednog uticajnog biznismena, a vezu još nije objelodanila iako su ih odale fotografije s njihovog zajedničkog ljetovanja na Maldivima.

Bivši dečko Dušice Jakovljević prije samo dvije godine postao je punoljetan, a porodično bogatstvo koje posjeduje mjeri se milionima eura, te ne čudi podatak da je pohađao nimalo jeftinu privatnu školu.


U luksuzu i bogatstvu uživa zahvaljujući i radnim navikama, koje je stekao pod uticajem roditelja. Njegov otac vlasnik je restorana širom Italije, pa se Toni iz Šida preselio za Italiju da bi mu pomagao u poslu.


- Dara i Toni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ne žele da forsiraju ljubav koja je u početnim fazama odmah i javno, već suptilno doziraju momente uživanja. Toniju se dopada Darina zrelost, ona je iskrena i dobra žena. Ona ima ludačku pozitivnu energiju koja se njemu jako dopada. Zaštitnički je nastrojen prema njoj i ispunjava joj svaku želju. Prije oko dvije godine se preselio u Italiju i sve vrijeme pomaže ocu, a novac najviše voli da troši na dobar provod i uživanje u svim čulima - izjavio je Tonijev prijatelj.


Kako saznajemo, mladom Toniju je Dara godinama bila tiha patnja. Kada je koliko toliko sazreo i oslobodio se, skupio je hrabrosti da kontaktira s njom.

- Toni oduvijek voli pjevačice i, da kažem, to visoko društvo. Dara mu je, što se kaže, dječački san. Ali vidite "ko čeka, taj dočeka". Odlijepio je za njom. Ako ćemo iskreno, ima i za čim da odlijepi, Dara je živa vatra - kaže Tonijev prijatelj.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.