x

POBIJEDIO JE U ZG PRIJE 7 GODINA, PA DOŽIVIO SAOBRAĆAJKU SA ANOM SEVIĆ: Život mu se promijenio iz korijena, a evo zbog čega se DANAS od njega PLAŠE! (FOTO)

Stefan Petrušić je 2011. godine oduševio u "Zvezdama Granda", a odnio je pobjedu i svi su mu prognozirali sjajnu karijeru.

Njegova pobjeda ostala je u sjenci nakon saobraćajne nezgode koja se desila nakon koncerta u Novom Sadu na kom su nastupile "Zvezde granda".

Pjevač je bio za volanom dok su Ana Sević i Vanja Mijatović bile na zadnjem sjedištu.


"Srećom, to veče sam uspio u sekundi da reagujem i da izbjegnem stub na toj rampi jer inače bi ishod najvjerovatnije bio fatalan", pričao je Petrušić o kobnoj noći.

"Sve se dešavalo u sekundi. Tri minuta prije nesreće sam vidjela da je Stefan vezan, i on mi je rekao da vežem pojas.", rekla je u to vrijeme Ana i dodala:

"Ti betonski stubovi nisu obilježeni, nema ulične rasvjete niti bilo kakvog upozorenja, zato je i došlo do nesreće. I kad smo se vraćali nazad, po danu, vidjela sam da su stubovi blatnjavi i ni po danu se čak ne vide!"

Poslije takmičenja je završio Pravni fakultet u Beogradu, a podučavao ga je stric koji je takođe advokat, a mnogi kažu da je i kao pravnik strah i trepet. Stefan i dalje, s vremena na vrijeme, oduševi one koji su pratili njegov rad nastupima.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.