x

Poligraf uništio Zolu! Nagovaro Miljanu da krade novac iz kuće za njega: Potrošila je na mene svega 3000 eura!

Na red je stiglo i sedmo pitanje u emisiji "Trenutak istine sa Zolom". VoditeljDarko Tanasijević je zajedno sa zadrugarima pogledao rezultate Zolinog odgovora. Pitanje je glasilo: "Izjasnio si se da nećeš da živiš sa Miljanom u Nišu, da li je to zbog toga da Miljanini roditelji ne bi imali uvid u njen novac?". Zola je rekao da nije zbog toga, a poligraf je pokazao da je njegov odgovor istinit.

- Nema apsolutno nikakve veze sa tim, zato što, jednostavno, taj novac koji sam planirao da zaradim ovdje, da bi bilo realnije da se ona odvoji od svojih, ja od svojih. Definitivno, Marija u 95% situacija hoće da kaže za Miljanu da je nesposobna. Moram da kažem da smo imali loše iskustvo u Nišu, duboko se sjećam tih scena, bilo je monstruoznih scena - rekao je Zola.

- Siniša mu je prijetio, vidio je da krade pare kada ona nije tu. Rekao mu je: "To, to, to i to", tresao se kao prut - ubacila se Marija Kulić.


- Rekao si mi da idem da uzmem novac za kocku - otkrila je Miljana Kulić, a tokom rasprave Zola je govorio kako je Miljana njemu dala "samo" 3000 eura. 

- Ako sam ti ja ikada rekao da uzmeš novac, da li možeš da ideš na poligraf, ako je istina, ja dajem 100% honorara. Da sam ja tebe tjerao da ideš na kocku da kradeš novac? - upitao ju je Zola.

- Da. Mogu, to ja i želim - odgovorila je Kulićeva.


- Njen otac mi je lično rekao da sam ga osramotio - nastavio je Zola.

- To je pogriješio, nisi ga osramotio ti, nego Miljana - poručila je Marija.

- Rekao mi je: "Vidjećeš kad ja uzmem tvoju majku, pa je budem ovako na krevetu" - naveo je Čolić.

Zola je pukao kada je raskrinkan pa je počeo da govori kako će izaći iz rijalitija, a koliko daleko je išao da bi stigao donovca govori i to što je raskrinkan jer je lagao Miljanu da mu treba novac za liječenje prijatelja. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.