x

Potresna poruka Šaulićeve udovice: Godinu dana od smrti kralja narodne muzike za nju vrijeme kao da je stalo!

Porodica i prijatelji Šabana Šaulića okupili su se danas i izašli na pjevačev grob u Aleji zaslužnih građana, te održali godišnji pomen kralju narodne muzike. Šaban je poginuo prošle godine u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, a za njegovu udovicu Gocu tada vrijeme kao da je stalo.

U potresnoj poruci koju je podijelila putem društvene mreže Instagram uz nekoliko fotografija odala je utisak da ne može da se pomiri sa ovim gubitkom, te da ni sama ne veruje da je prošlo već godinu dana.

"Godinu dana bez tebe, najtužnijih 365 dana otkucava...", poručila je ona uz emotikon srca, pa nastavila: "Naš najljepši anđeo."


Foto: Kurir

Pored Goce i djece koju je dobila u braku sa Šabanom, na groblje su izašli i Zorica Brunclik i Kemiš, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Steva Simeunović, kao i Emir Habibović.

Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, 17. februara 2019, a sahranjen je 22. tog mjeseca uz svoju pjesmu "Ne plači, dušo" koju su na harmonikama odsvirali Aleksandar Sofronijević, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Zoran Jovanović i Borko Radivojević.

Na vječni počinak pored porodice ispratilo ga je oko 7.000 ljudi. Kratak, ali tužan govor održao je Šaulićev sin Mihajlo, koji se u ime porodice oprostio od oca.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.