x

PREKID IZBACIVANJA: Miki PLJUNUO i GURNUO Nadeždu - a onda UDARCI u glavu! Tukao i obezbjeđenje! (VIDEO)

Novi incident u rijalitiju "Zadruga" - prekinuto je čak i izbacivanje koje je odloženo za sat vremena zbog haosa. Ovog puta Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se žestoko posvađali i to zbog Miljane Kulić. Nadeždi je bilo krivo što Miki nije htio da je brani od Miljaninih uvreda, pa je nakon žestoke svađe Nadežde i Mikija, došlo i do fizičkog okršaja. Čak je i sebe udarao kamenjem u glavu.

Svađa je ispala zbog Miljane Kulić koja je ispričala Nadeždi kako Miki nije zaljubljen u nju. Upravo to je zasmetalo Đuričiću:

- Da vjeruješ jednoj Miljani Kulić? Idi onda kod nje... Pa ona nije normalna! Da se ja svađam s tobom zbog Miljane? Bože, bože - rekao je između ostalog Miki pjevačici.


U jednom trenutku je Miki čak odgurnuo i pljunuo Nadeždu. Đuričić je razbijao inventar po imanju i čak je razbio i bubicu, a Nadežda je nervozna uletjela u pab i ona je svoju negativnu energiju istresla na namještaju u ovoj prostoriji. Osim toga, Miki je i ovog puta pokazao da je sklon samopovređivanju pa se više puta pesnicama udario u glavu.

Mikija je potom čak držalo i trojica iz obezbjeđenja, a on je tražio da izađe sa imanja, a čak je psovao i Mitroviće, vlasnike ove televizije.



(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.