x

Prekidate me jer vam ne ide u prilog ovo što govorim: Dorotea izazvala divljenje nakon gostovanja na Pinku! Raskrinkala produkciju, Dušica nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Dorotea Jovanović je sinoćnjim gostovanjem oduševila javnost. Prema komentarima na društvenim mrežama, jasno se vidi kako je izdominirala, jer je svojim britkim jezikom izbezumila čak i voditeljku. Dušica Jakovljević je rekla kako Dorotea pokušava da na konto bolesti izazove žaljenje u javnosti, nakon čega je Dorotea Jovanović poentirala. 


- "Svaki dan sam tražila medicinsku pomoć od ove kuće, ali je nisam dobila. Uvijek ćete me prekidati kada govorim takve stvari, jer to vama ne ide u prilog.  Dobro veče nazivam samo ljudima koji me poštuju, a ne vi koji krijete istinu od naroda i pokušavate da napravite budalu od mene. Jedno je što drugi ćute, jer žele u Zadrugu 3. Ja ne želim da uđem u Zadrugu 3, ja nisam budući rijaliti igrač, niti rijaliti zvijezda, to meni ne priliči. Mene rijaliti u životu ne interesuje, mene popularnost ne zanima, samo hoću da istjeram svoju pravdu i svoju istinu, niko me neće zaustaviti u tome, nikada", očitala je Dorotea lekciju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.