x

Preminula žena Bore Drljače: Rada izgubila bitku sa opakom bolešću!

Nevjenčana supruga pjevača Bore Drljače, Rada, preminula je sinoć u Beogradu. Rada nije uspjela da se izbori sa opakom bolešću, a ovu vijest saopštio nam je Era Ojdanić u ponedjeljak poslijepodne, nakon što se čuo sa Borom.

Eri je bilo sumnjivo što je na snimanje novogodišnjeg programa stigao prije Bore, a kada ga je pozvao Drljača mu je u suzama rekao da ne dolazi jer je Rada preminula.

Podsjetimo, Rada se borila sa karcinomom dojke. Prije 6 godina Rada je operisana, ali bolest joj se vratila.


- Operisana sam 2012. godine, pa sam 2014. godine ponovo primala hemoterapiju. Prošle godine sam se opet razboljela, dobila metastazu na plućima i vratio se karcinom dojke. Bez obzira na sve, ne odustajem! Borim se! Prvo vjerujem u Boga, pa onda u samu sebe. Imam veliku Borinu podršku. Toliko sam ponosna na njega - rekla je Rada 2017. godine.


Podsjetimo, Bora je prvu ženu Vericu tragično izgubio. Izvršila je samoubistvo, a navodno nikada nije razjašnjeno zbog čega.

- I dan-danas patim za Vericom. I prije toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvijesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Vjerujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je spriječim - rekao je Bora jednom prilikom.


- Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Djeca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sjećam se samo da je pisalo: "Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi djecu." Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela "Jugoslavija", gdje je inače išla da vježba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! - ispričao je Bora.


- Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, objesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na djecu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, griješio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri mjeseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao - sa tugom je tada istakao Drljača.


- Verica je i dalje moja ljepotica, i uvijek nosim njenu sliku sa sobom. Brena kad ju je vidjela bez šminke, rekla je da u životu nije vidjela ljepšu ženu. Redovno idem sa mojom sadašnjom partnerkom Radom kod nje na grob i nosimo joj cvijeće. Rada me čak i tjera da idemo češće na groblje, zato je ona trenutno prava žena za mene.



(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.