x

Prija: Filip i ja bismo USVOJILI DIJETE!

Pjevačica Nataša Bekvalac i Aleksandra Živojinović obradovale su djecu bez roditeljskog staranja kada su ih juče posjetile u Dječjem selu u Sremskoj Kamenici i lično im uručile donacije.

Njih dvije su zajedno sprovele humanitarnu akciju i pokazale koliko imaju veliko srce. Donijele su pregršt poklona, među kojima i laptopove, štampače, ali i novčanu pomoć, kao i karte za koncert u Inđiji, gdje će zajedno nastupiti u subotu. Mališani su se oduševili kada su vidjeli omiljene pjevačice, a ovaj emotivan susret doveo je Natu i Aleksandru na ivicu suza.


- Ja bih usvojila dijete, baš sam rekla Filipu kako su ova najmanja dječica preslatka i kako su me zagrlila. Ne mogu da opišem kako se osjećam, puno mi je srce i drago mi je da smo Nataša i ja ovdje. Ja sam dijete razvedenih roditelja, oni imaju jako lijep odnos, ali ja patim što nisu zajedno, oduvijek sam maštala da imam veliku porodicu - izjavila je Aleksandra.


Kako sad Prija od Živojinović?

Aleksandra Prijović je prije dolaska u Sremsku Kamenicu išla da mijenja dokumente, tako da je sada i zvanično Živojinović.

- Išla sam da mijenjam prezime u dokumentima, tako da će mi pisati u ličnoj karti Živojinović. Vjerujte mi da mi je jako čudno, još nisam navikla - priznala je Aleksandra.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.