x

UNUKA DANIJELA NISU VIĐALI

Prodali smo traktor za svadbu, dinar nisam vidio! Skandalozne tvrdnje bivšeg svekra Suzane Jovanović: Htjela je da se baci pod voz!

Prvi brak Suzane Jovanović nije se dobro završio po poznatu pjevačicu iako je iz njega dobila nešto najvrednije, sina Danijela. Iako je već decenijama u skladnom braku sa Sašom Popovićem, prošlost se povremeno vraća po pjevačicu, pa je ovog puta pronađena davna ispovijest koju je dao bivši svekar Suzane Jovanović, a koja joj svakako ne laska.

Otac Radeta Zdravkovića, bivšeg Suzaninog muža, Žile Zdravković dao je svojevremeno ispovijest u kojoj nije krio animozitet prema poznatoj pjevačici.

- Moj sin i ona upoznali su se u kafani, dok su nastupali, ali sve je to bilo na brzinu. Rade je neposredno prije nje imao divnu djevojku, mnogo lijepu, dobru, iz fine porodice. Maler je potrefio da se baš tad posvađaju i tako je uletjela Suza. Nije prošlo ni petnaest dana, oni su se već uzeli. Dok nije počela da živi s nama tih 15 dana bila je divna, a poslije... bilo je svega i svačega.


- Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali i u odvojenim sobama. Kad je raspoložena porazgovara s nama, kad nije ponaša se kao da ne postojimo. Radetu nikada ništa nije skuhala, hranili su se po kafanama. Da bi napravili svadbu prodao sam traktor, a kasnije nisam vidio ni dinara od te svadbe - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović i dodao da ni sa njenim roditeljima nije imao nikakav odnos, te da smatra kako je njena majka mnogo uticala na taj brak.


- To je Suzana i sama rekla, nakon jedne velike svađe kada je došla da moli Radeta da se pomire. Pravdala se kako bi sve bilo idealno da nije slušala svoju majku. Jedne noći je željela da napusti Radeta nakon što je on otišao na posao, ali sreća je da se Rade vratio nazad jer je zaboravio neki instrument i sreo je Suzanu u pola noći na raskrsnici. Navodno je pošla prema pruzi, da se baci pod voz. Jedva je umolio da uđe u kola i tada ju je vratio kod majke u Ralju - rekao je bivši svekar Suzane Jovanović i prisjetio se kako je nakon razvoda od njegovog sina našla vezu da prezime njihovog sina Danijela promijeni u Jovanović.


- Pa to nema smisla, sramota, kao da nije moj unuk. Kao da nema krvi Zdravkovića. Onda smo mi nju tužili zbog toga, a kada je shvatila da će izgubiti na sudu lukavo je poslala sina nekoliko puta kod nas, dozvolila je da ga viđamo. Bili smo presrećni što nam se dijete, moje unuče, ponovo igra po dvorištu pa sam savjetovao Radeta da povuče tužbu. Međutim, otkako je to učinjeno Danijela više nismo vidjeli - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović.

Mediji su tada kontaktirali i Suzanu kako bi se čula i druga strana priče, a ona je demantovala navode da je zabranjivala ocu da viđa svoje dijete, navodeći da je bilo upravo drugačije.

.

..

.

.

.

.


Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.