x

haos na internetu

Produkcija tvrdi kako se Nena dogovorila sa Kijom da nju postavi za gazdu! Fanovi bijesni i traže snimak, a novi vođa je sve iznenadio!

Nena Petrović je sinoć napustila Zadrugu, a kako pravila nalažu u studiju je napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu. Međutim, ona je čak tri puta morala da bira vođu. Prvi put je izabrala Kristinu Kiju Kockar. Produkcija je naredila da ponovo izabere vođu, jer se dogovorila s Kijom o ovome. Nena je rekla kako to nije istina, a nije trebalo dugo vremena da Kijini fanovi navedu kako je ovo još jedna sabotaža stjuardese, te traže snimak kao dokaz. Drugi put je Nena izabrala Sašku Karan, ali pošto je Veliki šef smatrao da je i to bilo dogovoreno, morala je i treći put da piše pismo.

Jutros je u Zadrugu stiglo Nenino pismo. 

- Zadrugari moji, evo mene na putu ka kući. Pa hajde moram vam reći ko je vođa. Na kraljičino mjesto sjeda Vojke. Novi vođa je Vojke - pisalo je u pismu.

Nakon što je Milan Milošević pročitao pismo, Vojke je odmah sjeo na Milanovo mjesto, a Sara je došla za njim, poslije čega su se zadrugari našalili na njen račun, rekavši joj da ona možda nije omiljena ličnost, na šta je ona odgovorila sljedeće:

- Ko god da je omiljena umjesto mene, lomim ruke i noge ili siječem. Ništa, moram reći da će biti akcije u WC- u, nastavićemo tradiciju.

S druge strane, Vojke je bio šokiran. 

- Au... Šta mi uradi žena... Pakao - rekao je.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.