x

pjevačica sve osvaja

Profitirala od afere sa pros..tucijom: Dušicu sad hoće i Kinezi!

Dušica Grabović profitirala je od afere s pros..tucijom koja je kao bomba odjeknula u medijima. Pjevačica je postala tražena u Americi, Australiji, Kanadi, pa čak i u Kini. Kako Kurir saznaje, ona dobija ponude da nastupa u tamošnjim najpoznatijim klubovima u mjestima gdje žive i rade naši ljudi.

Grabovićeva je godinama boravila u "zemlji kengura", pa je često na društvenim mrežama objavljivala snimke s tezgi, a kako stvari stoje, dobro joj se isplatilo što je posljednjih dva mjeseca bila tema broj jedan u medijima, pa se za nju čulo sve do Azije, gdje nijedna naša estradna zvijezda nije pjevala. Tim povodom kontaktirali smo s Grabovićevom i ona je potvrdila naša saznanja.


- Tako je, dobila sam ponude da nastupim u Kini, tačnije u Šangaju. Vlasnik jednog kluba me je pozvao i vjerovatno će se to desiti od jeseni. U planu je i turneja po Kanadi i Australiji, gdje sam živjela. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pjesme i spota "Slavim život", koja će da bude megahit, vidjećete. Već su je čule mnoge poznate ličnosti i oduševile se. To sam dobila na poklon od Sanje Vučić iz grupe Hurricane, koja mi sprema još jedan hit. Otkako sam obukla Jovanu Jeremić, žene su odlijepile i sad razmišljam da napravim svoju modnu liniju - rekla je Grabovićeva.

..

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.