x

PROGOVORIO NOVI FRAJER Snežane Đurišić: ONA JE MOJA PRINCEZA!

Vanja Milošević, ginekolog-akušer s kojim je Snežana Đurišić u emotivnoj vezi, rekao je za svoju partnerku da je smatra princezom i da je ona vrijedna svakog poštovanja. Pjevačica i ugledni doktor beogradske klinike „Narodni front“, prema saznanjima Kurira, u ljubavi su već skoro godinu dana i u posljednje vrijeme sve češće dolaze zajedno na gradska dešavanja. 

Oni su riješili da svoju ljubav više ne kriju, pa doktor Milošević Snežani pravi društvo gdje god da se pojavi.

I pored toga što je očigledno da među njima postoje snažne emocije koje primijete svi kada ih vide zajedno, Đurišićeva ni juče nije htjela o tome da govori dok je njen partner odlučio da se oglasi.

U ekskluzivnoj izjavi, poznati doktor je, ne želeći ni da potvrdi ni da demantuje saznanja o njegovoj vezi sa poznatom pjevačicom, rekao da je Snežana izuzetna žena za koju ima samo riječi hvale.

– Snežana je tako divna žena, veliki prijatelj, a iznad svega prava dama. O njenim umjetničkim dometima je izlišno i govoriti. Ona će u meni uvijek imati pravog i iskrenog prijatelja i ni ja niti iko drugi ne treba i ne smije tu i takvu sliku o njoj bilo kakvim komentarima da ruši. Vjerujte mi da se Snežana Đurišić ne komentariše. Iskreno mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih. I da ne pomislite da pokušavam da se pravdam, kako branim nju. Tako bih sutra rekao i za svaku drugu ženu, bila ona vaša sestra, žena bila prijateljica. Budite sigurni da je tako – rekao je doktor Milošević.

O tome da su njih dvoje u ljubavi, dugo se spekulisalo po gradskim kuloarima, ali je Đurišićeva svaki put na pitanje novinara o svom izabraniku vješto izbjegavala odgovor.

Kada je u novembru pjevačica imala nastup u Sarajevu, s njom je bio i doktor Vanja, ali tada su uspjeli da izbjegnu susret s novinarima, koji su im neprestano bili za petama.

Nedavno su bili zajedno na jednoj proslavi, a kako smo juče objavili, raskrinkala ih je Ceca Ražnatović. Ona je na Instagramu objavila selfi fotografiju sa Viki Miljković, ali se u pozadini vide Snežana i njen partner.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.