x

nije htjela da napusti pekmez

Prokuhala sam šipke i treba sad da to pasiram, a mene zovu da idem na rođendan kod Ibrahimovića: Hit priča Nade Topčagić o odlasku kod fudbalera!

Pjevačica Nada Topčagić prepuna je utisaka nakon što se vratila iz Milana, gdje je na rođendanu Zlatana Ibrahimovića bila specijalni gost.

U sinoćnom gostovanju u emisiji Ami Dži šou ona je još jednom sumirala utiske i podijelila do sada nepoznate detalje sa ove proslave na kojoj je prisustvovao svjetski džet-set. Nada je sve u studiju nasmijala kada je Zlatana uporedila sa Isusom. Zanimljivo je da je Nada u trenutku kada je dobila poziv da ide na slavlje i bude specijalna gošća pravila pekmez od šipaka i da nije htjela da napusti taj posao. 


- Ja sam bila na Tari. Bili smo kod moje kume na Zlatiboru i vraćamo se na Taru. Zove me pita jeste li stigli, a meni puna kuća šipaka koje sam već prokuhala, treba sad to da pasiram. Ja radim oko šipka, meni suprug kaže vidi poruku. Ja to inače berem, čistim, cijedim, pravim. Kaže meni suprug hoćemo li da idemo, rekoh ne dolazi u obzir. Kuma zove kaže biće šipaka cijelog života, biće paprika i tvog ajvara, a 40-ti rođendan je samo jedanput. Zatvorim kuću, ostavim šipke i krenem za Beograd. Zovem svoju Jasminku i kažem imaš li satena, napravi mi nešto i sašij brzo. 


- Ja sam se samo plašila da li će prići meni ili će ga neko pozvati, pa će otići desno, lijevo. Ja vičem tamo: "Zlatane, srećan rođendan", i kreće Isus prema meni. On tako izgleda, kao Isus. Sa velikim repom, crna kosa, visok, odijelo, jakna...

Osim toga ona je rekla da je na žurki bio i "gazda Milana", čime je još jednom nasmijala sve, ovoga puta do suza!


Nada je takođe otkrila da se za ovaj gala događaj spremila vrli brzo, ali da su se svi oduševili njenim izgledom.

- Zovem moju kumu Jasminku, kažem: "Imaš li nekog satena, sašij nešto brzo. Kačket? " Ja sam bila hit. Kad su mene vidjeli, vidjeli su me na probi, svi su popadali - ispričala je i dodala:

- Kad su me vidjeli, svi su rekli "Vau"!

Na pitanje koliko je pjesama otpjevala, rekla je:


- Samo "Jutro je", to je kod njih Bog. Pjevaš "Jutro je" na početku, pjevaš "Jutro je" za tortu. To može samo Nadica, izvinite, ludilo. Još se nisam presvukla - rekla je Topčagićeva.

Nada je voditelju ispričala svoje impresije i zatim se na kraju zahvalila svima koji su je lijepo dočekali.

- Oni su me prihvatili, svi su me izljubili, i sinovi, i Helena, svi su me tako prihvatili kao da sam tu sa njima. Ja sam tu stvarno bila prava zvijezda. Imamo neviđene snimke, ali nismo donijeli, nismo stigli - rekla je pjevačica.

.

.

..

.


Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.