x

nevjerovatno

Prošle godine u ovo vrijeme Kosta K. je bio zvijezda u Ribnikaru: Nevjerovatno obavještenje na zvaničnom sajtu škole!

Na zvaničnom sajtu OŠ "Vladislav Ribnikar" stoji obavještenje u kome se sa ponosom ističe veliki uspeh Koste K. koji je 3. maja ubio devet svojih drugara i čuvara škole, a ranio još pet učenika i nastavnicu historije.

Naime, svako ko posjeti sajt OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj se početkom mjeseca dogodio stravični masakr, u sekciji "vijesti i obaveštenja" može pročitati da je prošle godine Kosta K. osvojio prvo mjesto na gradskom takmičenju iz Biologije, dok je, kako je navedeno, drugo mjesto osvojila godinu dana mlađa učenica ove škole.


- Bravo za naše sjajne mlade biologe i njihove nastavnice Biljanu i Sanju - piše na sajtu OŠ "Vladislav Ribnikar".

Podsjećamo, nakon što je Kosta K. u OŠ "Vladislav Ribnikar" izveo krvavi pir, roditelji đaka koji su pohađali nastavu sa maloljetnim ubicom su kazali da je on bio dječak koji je bio odličan učenik, koji je iz skoro svih predmeta imao najviše ocjene. Kako su kazali, najviše je volio matematiku, jezike, muziku i sport.


Član Savjeta roditelja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević je nekoliko dana nakon masakra kazala da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su poznavali Kostu K. njegovo ponašanje bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija. Ipak, kako je navela primijećeno je je bio kompetitivan te se nekada pomalo svađao sa djecom koja su možda bila bolja od njega na nekom času.

.

..

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.