x

Prva slika Marka Milićeva na slobodi: 5 godina ga niko nije vidio! Evo kako danas izgleda čovjek koji je kantrimenom ubio Luku Jovanovića! (FOTO)

Marko Milićev (38), koji je u martu odslužio zatvorsku kaznu zbog toga što je 2014. automobilom „kantrimen“ na Brankovom mostu u Beogradu usmrtio Luku Jovanovića (21), izašao je iz ilegale i slobodno se šeta gradom, o čemu svjedoči i ekskluzivna paparaco fotografija Kurira.

Milićev je 1. marta, poslije tačno četiri i po godine, izašao iz Zabele kao slobodan građanin. Iako se u javnosti spekulisalo da će poslije izlaska sa robije napustiti Srbiju, on to nije učinio, već boravi u Beogradu i, kako kaže naš izvor, trudi se da ne privlači previše pažnje.

Paparaco Kurira uslikao je čuvenog vozača „kantrimena“ u jednom kafiću na periferiji Beograda i ovo je prva njegova fotografija od izlaska na slobodu. U lokalu je sjedio nešto više od sat vremena i to u društvu prijatelja, s kojim je razgovarao i ispijao piće. Mnogi su komentarisali da je vozač „kantrimena“ promijenio imidž, jer je pustio gustu bradu i ošišao se maltene do glave.


Nakon ćaskanja s drugom, Milićev je, noseći crvenu svesku u ruci, napustio kafić i sjeo na suvozačevo mjesto u automobil svog prijatelja.

- Očigledno je ozbiljno shvatio zabranu koja je stupila na snagu po izlaska iz zatvora. Naime, on u naredne tri godine ne smije da sjeda za volan, u suprotnom, biće kažnjen. Ukoliko prekrši zabranu, slijedi mu novčana kazna od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i ponovno oduzimanje vozačke dozvole - objašnjava izvor.

Podsjetimo, Marko Milićev je prije pet godina „kantrimenom“ na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, koji je u tom trenutku sa drugovima gurao pokvarenu „ladu“. Poslije nesreće pobjegao je u Tursku, pa u Kinu, gdje je uhapšen u septembru 2014. i isporučen Srbiji. Naredne godine, osuđen je pred Trećim sudom na četiri i po godine zatvora zbog teškog djela protiv bezbijednosti saobraćaja, a iz zatvora Zabela izašao je prije nešto manje od tri mjeseca.


- Iz zatvora je pušten pred zoru, tako da ga niko nije vidio kako napušta KPZ. Takođe, po izlasku na slobodu nije želio da daje izjave medijima - podsjeća izvor.

Markova mama Mirjana Marković je po njegovom puštanju na slobodu rekla „da će se Marko riješiti Srbije i svega“, što su mnogi protumačili kao da će otići iz zemlje.

Slobodan Jovanović, otac pokojnog Luke, rekao je ranije „da će Milićev sada da slavi po kafanama, a on će da obilazi Lukin grob“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.