x

JEZIVA SCENA U ŠIPRAŽJU PORED MORAVE

Prve fotografije spaljenog automobila porodice Đokić!

Policija je rano jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica na mjestu gdje je prethodnog dana pronađen zapaljen automobil "volkswagen pasat" porodice Đokić.

Kurir je došao u posjed ekskluzivnih fotografija spaljenog automobila koji je pronađen u šipražju pored zemljanog puta koji vodi pored Morave. Po automobil je došao viljuškar koji će vozilo odnijeti na dodatnu forenzičku analizu.

Nakon spaljenog automobila, podsjetimo, policija je u ataru sela Moravac, koje je udaljeno nekih osam kilometara od mjesta gdje je pronađeno vozilo, otkrila i spaljena tijela porodice Đokić.


Foto: Kurir

Tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i kćerke Lidije (25) pronađena su ataru sela Moravac kod Aleksinca gdje im se 26. septembra i izgubio svaki trag.

Tročlanoj porodici se inače svaki trag izgubio u noći između nedjelje i ponedjeljka kad je iz Moravca krenula ka svojoj kući u Aleksincu. Goran i Gordana Đokić i njihova kćerka Lidija krenuli su iz tog sela, gdje inače živi njegova majka, u ponedjeljak 00.20 sati.


Međutim, nisu išli uobičajenim putem jer nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontra putem. Posljednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primijetila da već dva dana nisu otvorili svoju mjenjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živjeli u Aleksincu.

.

.

.


Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.