x

užasni prizori

Puno srušenih kuća u Petrinji: Čuju se krici, panika na ulicama!

Snažan potres pogodio je Hrvatsku, epicentar potresa magnitude 6.2 je bio kod Petrinje, ali jako se osjetio u cijeloj Hrvatskoj i u BiH. 

13:08 Mobilizirane sve službe

Mobilizirane sve službe krenuli u pomoć Petrinji.

13:06 Petrinja je razrušena

Na snimkama N1 Televizije čiji se reporteri javljaju uživo čuju se krici i plač. Reporterka je javila da se čini da je stradalo jedno dijete.


12:58 Kuk: Izuzetno jak potres

"6.2 magnite je bio ovaj potresa, to je izuzetno jako potres, između Petrinje i Siska je bio epicentar. Ovaj potres je po oslobođenoj enegeriji tridesetak puta jači o d onoga u Zagrebu. Zagreb je u kolapsu", rekao je Kuk na n1.

12:51 Policija: Izađite na otvoreno, maknite se od građevina

"Pozivamo građane da ukoliko su u mogućnosti izađu na otvoreni prostor i odmaknu se od građevina kojima prijeti urušavanje. Osobe na višim katovima neka potraže nositi zid", objavila je policija.


12:47 Spašeno dijete u Petrinji

12:44 Reakcije na strašan potres, osjetio se diljem zemlje: "Doslovno su se kuće njihale"

SNAŽAN potres u cijeloj Hrvatskoj. Kako javlja EMSC, snaga je bila 6.3 po Richteru, a epicentar je bio 3 kilometra od Petrinje. Nakon tog potresa osjetio se još jedan manji.

12:43 U dijelovima Hrvatske nema ni struje ni telefona


12:36 Kuća se srušila na auto

"Uspjeli smo izvuići jedno dijete, bilo je u autu, sve se urušilo, vlasnik je unutra, ali ne javlja se", rekao je mladić za N1. "Teško je, čuo sam da se i vrtić srušio, nije bilo djece u vrtiću, ne znamo jel imamo mrtvih...", govori drugi.

12:33 U Sisku je navodno srušeno pola sportske dvorane

.

.

.

.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.