x

Raskinule vezu zbog starlete: Nikad veća svađa Sanje i Matore! Tomićeva van sebe, Stankovićeva više neće da je trpi ni sekund! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković prekinule su svoju vezu usljed svađe koja je nastala, a povod je bila Stanija Dobrojević, za koju atraktivna plavuša smatra da joj je prijetnja.  


"Ti vrlo dobro znaš šta mislim o njoj. Jel moguće ovo?", bila je u čudu Matora, a onda je Sanja otkrila u čemu je problem, pa pokazala izvijesnu dozu ljubomore prema starleti.

"Dosta bi se ti sa njom, da ja nisam ovdje", govorila je Sanja.

Matora je poludjela na ove riječi, pa osula žestoko, nakon čega je Stankovićeva ustala za crnim stolom pa okončala njhovu ljubavnu romansu.


"Pošto je ona rekla da ja njoj zagorčavam život ovdje, ja onda raskidam sa njom. Da joj ne bih zagorčavala život", ljutito je rekla plavuša.


Tomićeva je pokušala da obrazloži da zapravo i ne priča sa Stanijom, na šta se Dobrojevićeva samo smješkala. 

"Mi ni o čemu ne pričamo. Boli me bre uho. Zagorčava mi život jer ne mogu da podnesem stvari ovdje. Upravo je Sanja raskinula sa mnom. Vidjela je da imam lijepu komunikaciju sa Stanijom i riječ mi nije rekla. Ja joj riječ ne pričam što se ona liže sa Aleksandrom", pričala je bijesno Jovana.

"Ja nisam raskinula zbog Stanije, nego zbog toga što je Matora rekla da joj ja zagorčavam ovde život. Idi sada kod nje! Ti poslije svih provokacija komuniciraš sa njom, prošao je zadatak" - rekla je Sanja.


"Ja sa svim ljudima sa kojim imam konflikt, poslije toga spustim loptu. Ja priznajem, jesam bila dobra sa Stanijom. Ja sam se tako postavila, volim takve zadatke, super mi je bilo... Ali da je meni Sanja rekla da je to naš problem... Pričam zbog zadatka sa Stanijom. Svako ko moju djevojku uvrijedi, ja osjećam potrebu da je branim! Bilo mi je super u zadatku, dobro smo iznijeli, smatram Stanija da si iskomplekrisana zbog onoga što si rekla Sandri Africi. Ja ovo opravdavam samo ljubomorom" - vikala je Matora.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.