x

RASKINULI ANDRIJANA I ĐEKSON: 20 dana nakon finala rijalitija pukla "ljubav"!

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su započeli svoju ljubavnu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Oni su uspjeli da održe vezu uprkos protivljenju njenog oca, Duška Radonjića koji je zajedno sa njima boravio u "Zadruzi".

Međutim, ljubav nije potrajala, pa su Đekson i Andrijana raskinuli samo 20 dana nakon izlaska iz Bijele kuće. Ovo je Radonjićeva priznala sinoć.

- Nismo zajedno, ja sam ljuta na njega, tako on kaže. Ništa se nije desilo nego sam u rijalitiju naučila da poštujem i cijenim sebe. Moja veza sa njim, njegovo ponašanje prema meni pokazuje da on ne cijeni i ne poštuje mene. Duško ne zna za to, nikome nisam pričala, to držim u sebi - rekla je Andrijana.


Radonjićeva je navela i da Nemanja još uvijek ne priznaje da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali da će ona ostati istrajna u svojoj odluci.


- Nisam se vidjela ni čula sa njim već četiri, pet dana. On priča kako smo još zajedno, a da sam ljuta na njega. Ali smatram da kad se ne čuješ sa nekim pet dana onda više nisi sa njim, logično - rekla je Pinkova zvezda.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.