x

Rastin vozač ima debeo dosije u policiji: Opljačkao cvjećaru i mjenjačnicu u Beogradu!

Vozač i prijatelj Stefana Đurića Raste uhvaćen je u pljački jedne cvjećare i mjenjačnice u Beogradu i prijeti mu kazna zatvora do pet godina, saznaje Stars.

Riječ je o čoveku koji iza sebe ima debeo policijski dosije i više puta je pritvaran, ali je uvijek izbjegavao robiju. I sad pokušava isto to da uradi uz pomoć repera, koji mu plaća advokata i zvanično će ga zaposliti u svojoj firmi "Balkaton".

Prema našim saznanjima, Rastin vozač je pomenuta krivična djela počinio prije nekoliko mjeseci, neposredno pred početak pandemije koronavirusa. Brzo je uhvaćen i pritvoren, nakon čega je pozvao svog prijatelja i saradnika.


Đurić se odmah angažovao da mu pomogne, pozvao je svoje pravnike i platio ih da ga izvuku iz pritvora. Uspjeli su u tome, ali krivica i dalje postoji i suđenje mu tek predstoji. U optužnici piše da je Rastin vozač bio dio organizovane grupe koja je opljačkala jednu poznatu cvjećaru i mjenjačnicu u centru prijestonice i da su na taj način protipravno prisvojili veću sumu novca.

Reper je jako vezan za svog prijatelja i daje sve od sebe da ga spase robije koja mu se sprema. Kako smo saznali, ovih dana će svog vozača zaposliti u firmi čiji je vlasnik, jer su mu pravnici savjetovali da bi stalno zaposlenje moglo da bude olakšavajuća okolnost tokom procesa. Rasta do zaključenja broja nije odgovarao na pozive.


Podsjetimo, ovo nije prvi put da Đurić ima problem sa bliskim prijateljima i saradnicima, koji su skloni kršenju zakona. I njegov nekadašnji vozač Andrej Ančević, koji mu je ujedno i vjenčani kum, hapšen je u novembru 2018. Policija je kod njega pronašla dr.gu i vagu za tačno mjerenje, kao i pištolj, koji se nalazio u šanku restorana. Nekoliko mjeseci ranije ispred tog istog lokala na Zvezdari nepoznati napadači su pucali na Ančevića i tom prilikom ga ranili u nogu, kao i njegovu suprugu, koja je tada bila s njim. Rasta je nedugo potom otpustio Andreja, koji je onda za medije izjavio da su ga Stefan i njegova tadašnja supruga Ana Nikolić ponižavali.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.