x

pukla saradnja

Rat Ane Nikolić i njenog menadžera, ona moli Vučića da joj pomogne: On je nečovjek, prijeti, zastrašuje... Saša odgovorio: Nečovjek sam jer sam tražio da prestane da se dr.gira i pije!

Ana Nikolić oglasila se na društvenoj mreži Instagram gdje je svog menadžera i producenta Sašu Mirkovića napala i nazvala ga "nečovjekom".

"Ovo je nečovjek koji misli da sam mu ja Aca Lukas! Nisam! Ili ostali kojima prijeti, zastrašuje... Lično je meni oteo šifru sa Instagrama. Manipulisao do prije nekoliko dana. Ja nemam kome da se žalim osim Aleksandra Vučića ovako javno! Ovo je baš nisko… jadno i bijedno", napisala je Ana Nikolić uz fotografiju Saše Mirkovića.

Novinari su pozvali menadžera Sašu Mirkovića za komentar, a on je odgovorio:


- Nečovjek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i dr.gira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na liječenje. Nečovjek sam jer sam je izdržavao šest mjeseci. Nečovjek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerta i da dolazi na vrijeme. Nečovjek sam jer sam joj zakazao Arenu.

Podsjetimo, prije nekoliko godina počela je saradnja Saše Mirkovića i Ane Nikolić, a planirali su i veliki koncert u Štark areni u oktobru, a po svemu sudeći do njega neće doći. Nikolićevoj je prije Mirkovića deset godina menadžer bio rođeni brat Marko koji joj je ugovarao nastupe.


- Kod njega je sve u tajmingu, uvijek sam se osjećala kao na vojnoj vježbi. Kada mi kuca na vrata od sobe, a ne može tebi više da je stalo do mog koncerta nego meni, dolazilo mi da skinem sve sa sebe i kažem da nema koncerta. U tenziji sam živjela 25 godina. Moja tolerancija nije opala na frustraciju nego ne postoji - otkrila je Ana razlog prekida saradnje sa rođenim bratom.


Da nije uvijek lako sarađivala ni sa Sašom Mirkovićem, da su imali veoma turbulentnu poslovnu vezu, otkrili su i nedavno kad su gostovali kod Ognjena Amidžića.

- Naša prva saradnja trajala je samo 24 sata, završila se prije nego je i počela, rekla je Ana tad, a na to se nadovezao i Mirković.


- Došlo je do konflikta nakon njenog nastupa u Skoplju. Vozač je vraćao za Beograd i ja sam ga pozvao i rako mu da svrati do Ćićevca da preuzme nešto na šta je ona poludjela. Ana mu je rekla "Vozi ti mene prvo do Beograda pa se onda vrati do Ćićevca - reko je Saša. - Bilo je tako... Pošto on nije želio da me odveze do Beograda, ostavio me na pumpi, i tako se završila ta naša saradnja - dodala je i Ana na kraju.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.